De D.S.C.B.

De D.S.C.B. staat ook wel bekend als de Belgische Keeshondenclub. 

 

Als rasclub waken wij over de gezondheid van de rassen, brengen we liefhebbers van het ras samen, informeren we toekomstige liefhebbers en proberen we de toekomstige baasjes te informeren en te begeleiden naar een goede rasfokker.  Om dit te kunnen verwezelijken streven we naar een betere communicatie tussen de rasclub en de fokkers om een zo volledig mogelijke informatie te kunnen verschaffen aan onze leden. 

 

Om liefhebbers van het ras samen te brengen en informatie te verschaffen aan toekomstige liefhebbers organiseren we jaarlijks enkele evenementen, deze zijn terug te vinden op onze kalender

 

Gezien alle huidige bestuursleden communicatie hoog in het vaandel dragen staan wij dan ook open voor vragen en opmerkingen, deze kunnen  ingestuurd worden naar dscb@dscb.be 

Het bestuur 

Een korte voorstelling van alle bestuursleden samen met de medewerkers die ons bijstaan en ervoor zorgen dat we dit allemaal kunnen mogelijk maken: 

Voorzitter: Hernalsteen Milou

 

Een aantal jaar geleden ben ik helemaal voor de grote grijze keeshond gevallen, intussen is ons gezin compleet met de 4 kezen die ons gezin verrijken.

 

Na enige tijd dienst gedaan te hebben als opvanggezin, voornamelijk voor de kezen, hebben wij besloten ons toe te spitsen op het fokken en heb ik intussen mijn eerste nestje gefokt.

 

Af en toe loop ik met de honden een show en verder genieten wij door samen te werken of fijne wandelingen te maken.

 

Doordat het ras zich zo in mijn hart genesteld heeft, wil ik meer doen dan genieten en wil ik me eveneens inzetten voor de gezondheid van het ras en dit voor alle variëteiten.

 

Binnen de D.S.C.B. zal ik me dan ook verder blijven inzetten voor de gezondheid van het ras, waardoor jullie met al jullie vragen en/of bezorgdheden omtrent gezondheid en pupbemiddeling bij mij terecht kunnen .

 

E-mail: adm14.milou.hernalsteen@gmail.com

Gsm: 0468 22 20 84

Secretaris: Stassen Marlene

 

De meeste van jullie zullen mij wel kennen, wij hebben grote grijze keeshonden en hebben in 2000 ons eerste nestje gefokt, toen met hulp van de DSCB. Daarom dat wij ook graag de steun en hulp willen bieden die wij toen gekregen hebben.

 

Je kunt ons regelmatig op show vinden, maar doordat ik oma ben geworden is het showen wat geminderd.

 

We doen zelf ons uiterste best om zo gezond mogelijke honden te fokken en vinden dit ook zeer belangrijk, daarom wil ik binnen de DSCB hier dan ook mee verder gaan zodat ons ras zo gezond als mogelijk kan blijven verder bestaan.

 

E-mail: marlene.stassen@pandora.be  

Penningmeester: Pauwels Leen 

Ik ben eigenaar van een kleine keeshond geworden in 2010, de aantallen en de liefde voor het ras (vooral de zwarte en bruine kleuren) zijn goed gegroeid ☺. Ik ben sinds 2012 lid van de DSCB.

 

Je kunt me vaak vinden op hondenshows, als deelnemer of ringsteward. Daar mag je ook altijd aanspreken.

 

Samen met Milou en Marlene zal ik me inzetten om de club in stand te houden.

 

E-mail: pauwels.leen@hotmail.com 

Medewerkers 

Bestuursmedewerkers:

- Berthaumieu Joyce 

- Riemersma - Soentjens Desiree 

- Vuegen Daisy 

- Heirbaut Silvana 

- Segers Véronique 

 

Onderhoud website:

- Van Kaam Jet 

Ereleden 

Karlo Geerens 

Denise Verherstraeten

Jacques Piette

Marie-Josee Vanhaelen

Klik op de titel om het bestand te openen