D.S.C.B. CLUBSHOW

In de afgelopen maanden hebben wij niet stilgezeten, wij zijn druk bezig geweest met het zoeken van geschikte locaties en sponsors en het plannen van de volgende editie van de clubshow.

 

Op 16 maart hopen wij jullie weer talrijk te mogen verwelkomen op het terrein van hondenschool De Pallieter. We beschikken enkel over terreinen buiten dus het wordt weer een outdoor editie. 

 

De keurmeester die wij deze editie met veel plezier mogen verwelkomen is de heer Gustaaf Van den Bosch en die zal tevens alle variëteiten keuren met keurverslag! 

 

Inschrijven voor de clubshow kan vanaf 25 december t.e.m. 25 februari 2024 via bijgevoegd inschrijvingsformulier ingevuld terug te sturen naar show@dscb.be of opnieuw via de website van de DSCB. Bij ontvangst van uw betaling zal u een bevestiging van uw inschrijving ontvangen en daags voor de show zal u nog eens alle nodige gegevens ontvangen samen met uw ringnummer. Geef zeker een seintje als u niets ontvangen heeft!

 

Helemaal mooi meegenomen is dat er dat weekend dus niet 1 maar 2 CAC’s te verdienen zijn en 1 CACIB doordat onze show in hetzelfde weekend valt als de Schaal der Kempen show in Weelde.

 

Er is op ons terrein een mogelijkheid voorzien om te overnachten met de mobilhome of caravan, dit tegen een vergoeding van 5€ per nacht voor elektriciteit.

 

Uiteraard is er ook dit jaar weer een fijn aandenken voorzien voor iedere deelnemer!

 

Adres: Meistraat 28/34, 2590 Berlaar

 

Inschijvingsformulier