D.S.C.B. CLUBSHOW

Het is al even geleden maar eindelijk organiseert DSCB weer een CAC clubshow op 6 augustus 2023.

 

We zijn heel dankbaar dat KKV Brabo met ons wil samenwerken, zodat de clubshow gelijktijdig is met de open show van KKV Brabo.

 

Met heel veel trots kunnen wij als keurmeester en rasspecialist mevrouw Corry Saes (NL) voorstellen, zij zal de keuringen van alle variëteiten op de clubshow uitvoeren.

 

De inschrijvingen voor het grote publiek openen vanaf 1 mei 2023. De inschrijvingen kunnen gebeuren tot en met 9 juli, indien het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, zullen de inschrijvingen uiteraard eerder sluiten. Inschrijven kan door bijgevoegd formulier ingevuld terug te sturen naar show@dscb.be samen met betaling van het inschrijvingsgeld, bij ontvangst krijgt u van ons een ontvangstbevestiging toegestuurd.

 

Enkele dagen voor de show wordt er per mail een toegangsbewijs doorgestuurd, kijk dit goed na en vergeet niet ons een seintje te geven mocht u niets ontvangen hebben. Op de toegangskaart staat uw ringnummer genoteerd, deze hoeft u niet te printen want die wordt voor de keuringen uitgedeeld in de ring.

 

De clubshow vindt plaats op de terreinen van KKV Brabo (Prins Albertlei 1, 2930 Brasschaat (op de GPS: Ploegsebaan 250, 2930 Brasschaat), het is dus een outdoor show. Voor iedere deelnemer zal een aandenken voorzien zijn, samen met een uitgebreid keurrapport/diploma.

 

Volgende tarieven zijn zullen van toepassing: 

 

 

De inschrijvingen zijn gesloten! 

Statistieken